U bevindt zich hier: Home  /  Over ons
SEO toepassen op je website

Waarom SEO?

Wat is nu eigenlijk SEO? iedereen kent het woord maar wat betekend dit nu precies. SEO is de term die men gebruikt voor het optimaliseren van je website.…

kijk verder

Charisma Design in bedrijf

 

Als startende ondernemer of gevestigde ondernemer een nieuwe website laten maken? Charisma-Design is een full-service web en design bureau gevestigd te Zaandijk. Samen met ons Design team hebben we al ruim 10 jaar ervaring in het maken van websites, het ontwerpen van logo's en het opmaken van huisstijlen. Wij staan garant voor gedegen kwaliteit tegen een goede prijs. Onze kennis, ervaring en de passie voor ons werk maakt ons een geschikte partner voor zowel startende ondernemers, particulieren als het MKB.

Wat doen wij?

Webdesign bureau, voor al uw websites, huisstijlen en logo's Er zijn veel webdesigners en website bouwers waardoor het voor u als klant lastig kan zijn een geschikte webdesign partner te vinden. Bij Charisma-Design krijgt u de persoonlijke behandeling en aandacht zoals u vroeger gewend was van de lokale bakker of groenteboer, u wordt bij ons niet behandeld als een onwetende of zoveelste klant, bij ons staat u centraal. 

Of het nu gaat om het maken van een nieuwe website of het gebruikersvriendelijk maken van een bestaande website, het ontwerpen van een huisstijl of een nieuw logo, het digitaliseren van een bestaand logo en tal van andere web gerelateerde benodigdheden, bij Charisma-Design kunt u met al uw web werkzaamheden terecht. Uiteraard kunt u voor al u overige benodigdheden ook bij ons terecht. Door ons grote netwerk van drukkerijen en toeleveranciers heeft u bij Charisma-Design gegarandeerd een prachtig product voor een vriendelijke prijs.

Website laten maken

Zelfstandig een website maken kan een hoop tijd in beslag nemen en geeft geen garanties voor een goed resultaat, daarom is het een verstandige keuze om Charisma-Design uw website te laten maken. Zo weet u in elk geval dat uw website door een professional wordt opgemaakt en voorzien is van een mooi, gebruiksvriendelijk webontwerp, tevens wordt er rekening gehouden met zoekopdrachten gerelateerd aan uw producten of diensten.U kunt altijd telefonisch contact met ons opnemen of een e- mail sturen, zodat we samen uw specifieke wensen voor de website kunnen bespreken. Samen gaan we voor het beste eindresultaat. Goed vindbaar op Google, een unieke layout, het maakt niet uit wat uw wensen zijn, charisma-Design maakt het.

Website beheer

Charisma-Design gebruikt een door klanten veel geprezen beheersysteem dat standaard geleverd wordt bij elke door ons gemaakte website. Zelfs het meest eenvoudig website pakket dat wij bieden biedt u deze management-omgeving. U kunt hier webpagina's aanpassen, teksten toevoegen, afbeeldingen plaatsen en afhankelijk van uw pakket nog vele andere taken uitvoeren. Voor meer informatie over de inhoud van onze hosting pakketten of voor een advies op maat, kunt u ons altijd bellen of mailen, wij staan u graag bij om tot de juiste beslissing te komen.Wij kunnen uw wensen goed in kaart brengen en denken volledig met u mee, of het nu gaat om een bestaande website omzetten naar een beheersysteem zodat u uw eigen website kunt beheren of om een nieuwe huisstijl, het digitaliseren van uw logo of het opmaken van drukwerk. Uw wensen staan centraal en van uitstekende service en kwaliteit bent u zeker. 

Weet u nog niet wat er bij u en uw bedrijf past? Bel ons dan en dan komen we samen tot de voor u best passende oplossing. Want een goede website is in het huidige digitale tijdperk onmisbaar. Als u op google niet te vinden bent dan bestaat u gewoonweg niet. Aarzel dus niet langer en samen zorgen we ervoor dat ook u vindbaar bent op Google en uw werkzaamheden kunt uitbreiden dankzij een website en een webontwerp op maat.

 

 

design process
 • Branding Zet uw product op de kaart

  Branding

  Wat is branding? Wat is nu eigenlijk een merk?  

  Lees verder

 • Design die past Ontwikkelen van websites op maat

  Design op maat

  Waarom Design op maat?
   

  Lees verder

 • Onze producten Producten voor al u activiteiten

  Producten

  Welke producten heeft Charisma-Design u te bieden? 

  Lees verder

   

Ons Team

 • Reymon Zakhary
  CEO Reymon Zakhary

  Creatief. vindingrijk, stopt nooit maar gaat door totdat de juiste oplossing is gevonden, Zelfs als het niet bestaat maakt Reymon het alsnog. Op zoek naar iets compleet nieuws en verrassends, bel dan of stuur mij een email. 

 • Hurby Kroon
  Web Development Hurby Croon

  Hurby is met zijn enorme ervaring een echte doener, Hurb gaat door totdat hij zijn goal heeft bereikt.

 • Ayman Raouf
  Sales executive Middle East Ayman Raouf

  Ayman is geboren en getogen in Egypte en de schakel voor charisma-Design en haar klanten in het Midden Oosten. Met zijn ervaring en expertise neemt hij barrières weg tussen Europa en het Midden Oosten, door zijn kennis van het Midden Oosten een waardevolle kracht binnen Charisma-Design.

 • Amir Raouf
  Sales Executive Egypt Amir Raouf

  Amir is onze sales executive voor Egypte, zijn eindeloze geduld is zijn grote kracht, alle klanten krijgen de aandacht die ze verdienen, amir is een Sales topper.

 • Karim Sayed
  Sales Kariem Sayed

  Karim is onze nieuwste Sales aanwinst voor Egypte, samen met Amir veroverd hij Egypte, zijn humor en vriendelijkheid zijn onweerstaanbaar.

 • Mariam Aziz
  Account manager Dubai

  Mariam is onze accountmanager in de Verenigde Arabische Emiraten.

  Tel: 00971 566 40 51 26
  Tel: 00971 563 99 39 10

  
Contact

Charisma Design
Insulindelaan 30
1521 BC Wormerveer
Tel:0031 (0) 75 202 75 07
info@charisma-design.eu

Social Media

Blijf op de hoogte van alle gebeurtenissen binnen Charisma-Design en volg ons via Facebook en Twitter

Protected by Copyscape Online Plagiarism Software
Stay connected
Inloggen